Ensimmäisen älypuhelimeni hankin vasta valmistuessani ammattikorkeakoulusta, mutta somessa olen ollut jo vuodesta 2004 asti. #ii2 #ircgalleria

Inspis 2014-2021

Otin haltuuni Diabetesliiton nuorille diabeetikoille suunnatun Inspiksen Facebook-sivun. Vilkastutin aikajanaa, loin sivustosta visuaalisesti näyttävämmän ja olin mukana luomassa Facebook-vertaistukiryhmiä.
Loin Inspikselle Instagram-tilin, jonka julkaisuista vastasin pääasiassa yksin. Suunnittelin ja toteutin julkaisuja feediin, julkaisin tarinoita ja vastasin nuorten itsensä pitämistä live-tuokioista. Lopettaessani Inspiksen Instagramissa oli lähes tuhat aktiivista seuraajaa.
Ohjasin enimmillään neljää tubettajaa heidän työssään ja vastasin näiden videoiden markkinoinnista. Kuvasin ja editoin myös itse muutamia kisamainoksia, haastatteluja, kokkausvideoita ja laite-esittelyitä Youtubeen.
Vastasin myös Inspiksen Snapchat-tilin luonnista ja ylläpidosta. Tein Snapchattiin useita vertaistukiryhmiä, joista tuli iso hitti nuorten diabeetikoiden keskuudessa.
Olin myös mukana antamassa ensisysäystä Inspiksen Tiktok-tilille.

Commia 2017-2020

Otin haltuuni Viestintätoimisto Commian Facebook-sivun ja Instagram-tilin tarkoituksenani vilkastuttaa kanavien julkaisutahtia ja näin lisätä seuraajamääriä. Tein postauksia ja suunnittelin sekä toteutin erilaisia kilpailuja. Toisen kerran otin Commian somet hoitaakseni Why not Vantaa -lehtiprojektin aikana. Tällöin loin kanaville somestrategian ja vastasin käytännön toimista. Projektiin kuului muun muassa markkinointia ja visuaalista työskentelyä. Molemmat projektit onnistuivat suunnitellusti.

Porin seudun eteläpohjalaiset 2015-2017

Ollessani mukana Porin seudun eteläpohjalaisten hallituksessa, vastasin järjestön Facebook-sivusta. Toteutin postauksia, tiedotteita ja erilaisia mainoksia järjestön tapahtumista.